Despre noi

Drasada nu este doar un alt depozit de materiale de constructii, este viziunea echipei noastre despre comertul cu materiale de constructii. Drasada este un expert ce te ajuta si iti ofera consultanta si sprijin pe toata durata lucrarilor. 

La prima intalnire, vei descoperi un partener documentat, onest si eficient. 

Avem solutii pentru problemele tale, fie ele logistice, de pret sau de expertiza. Uneori, e posibil sa descoperim probleme unde credeai ca nu sunt, dar fii linistit: tot noi vom veni si cu solutiile. 

De-a lungul timpului, am invatat sa pretuim fiecare relatie si consideram ca cele mai importante aspecte, cand vine vorba de constructii, sunt: experienta, onestitatea si calitatea. De aceea, Drasada este un concept creat in jurul tau, persoana care are nevoie de un prieten, un partener, un expert.

Pachetul complet de solutii integrate pe care il punem la dispozitie este creat de-a lungul multor ani de experienta in acest domeniu. Premisa noastra este garantul calitatii si al faptului ca suntem un partener durabil. Motto-ul “Solutii pentru constructii durabile” este mai mult decat o succesiune de cuvinte, fiind pilonul de rezistenta al companiei noastre, de aceea suntem selectivi in ceea ce priveste producatorii cu care lucram. 

envelopephonemap-markerclock