Servicii

Drasada este un nou concept despre ce inseamna constructia casei tale. Drasada este un expert al materialelor de constructii ce te ajuta si iti ofera consultanta si sprijin pe toata durata lucrarilor. Drasada Oradea, este acel prieten care de fiecare data este langa tine si intodeauna te va ajuta.

TRANSPORT ÎN ȘANTIER

La cerere, asiguram colaboratorilor nostri transport si descarcare mecanizata in santier a marfurilor achizitionate.

EXPERIENȚĂ

Suntem o echipa cu peste 15 ani de experienta in domeniul materialelor de constructii, mereu la curent cu noutatile si provocarile pietei.

CONSULTANȚĂ DE SPECIALITATE

Va oferim o experianta placuta de cumparare unde, cu ajutorul unor oameni implicati, cu un trecut solid in domeniul materialelor de constructii, puteti lua decizii corecte din punct de vedere tehnic, in functie de nevoile si bugetul de care dispuneti. Politica noastra comerciala presupune o stransa colaborare cu departamentele tehnice ale producatorilor cu care lucram, implicit sprijinul lor in santier la nevoie.

PIGMENTAREA VOPSELELOR ȘI A TENCUIELILOR DECORATIVE

Puteti alege din mii de variante de culori din cartelele San Siro. De asemenea, aparatura noastra poate replica la cerere nuante de la orice alt producator relevant.

RETUR FACIL

Retur facil al produselor neutilizate in conditii de fair-play reciproc.

PLATA CU CARDUL

Plata se poate face la POS atat in magazin, cat si la livrare in santier.
envelopephonemap-markerclock